Over mij

Als advocaat ben ik gespecialiseerd in het omgevingsrecht en het algemeen bestuursrecht. Ik adviseer en procedeer over ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Daarbij kan gedacht worden aan bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, omzettingsvergunningen, milieukwesties en handhavingsprocedures. Uw omgeving is mijn specialiteit!

Mijn aanpak is oplossingsgericht, betrokken en efficiënt. De beste juridische oplossing hoeft niet altijd de beste oplossing voor uw zaak te zijn. Graag denk ik met u mee over uw kansen en risico’s. Ik probeer een geschil eerst minnelijk op te lossen, zodat een (onnodige) procedure kan worden voorkomen. Komt het toch aan op een procedure? Dan kunt u op mij rekenen.

Ik treed op voor onder andere projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, non-profitorganisaties, horecaondernemingen en particulieren.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook heb ik internationaal recht en politicologie gestudeerd aan de Luiss Guido Carli Universiteit in Rome.

Voordat ik Van Sadelhoff Legal ben gestart ben ik als bestuursrechtadvocaat werkzaam geweest bij een vastgoedkantoor in Den Haag en op de vastgoedsectie van een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht.

Lidmaatschappen

vansadelhoff logo

(lid)

vansadelhoff logo

(lid)

vansadelhoff logo

(Lid Raad van Toezicht)

vansadelhoff logo

(Bestuurslid)

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten sta ik geregistreerd op het hoofdrechtsgebied omgevingsrecht (ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, natuurbeschermingsrecht en waterrecht). Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

Algemene voorwaarden

Kantoorklachtenregeling

Privacy Statement