Vacature werkstudent omgevingsrecht

Het omgevingsrecht is het mooiste rechtsgebied en dat laat ik jou graag in de praktijk zien! Ben jij een derde- of vierdejaars rechtenstudent en wil jij de komende maanden voor twee of drie dagen per week ervaren hoe het is om in de advocatuur te werken? Dan kom ik graag met jou in contact.

Wat ga je doen?
Als werkstudent ondersteun je mij bij het opstellen van juridische adviezen en processtukken en voer je het benodigde onderzoek uit naar jurisprudentie en wet- en regelgeving. Je schrijft geen ellenlange memo’s, maar leert hoe je een praktisch en degelijk juridisch advies kunt geven waar de cliënt ook echt wat mee kan. Je wordt ondergedompeld in de wereld van het omgevingsrecht en krijgt dus veel te maken met ruimtelijke (her)ontwikkelingen zoals het realiseren van woningbouwprojecten, overname van vastgoed (bestuursrechtelijk due diligence onderzoek), handhavingskwesties en milieuvraagstukken.

Je krijgt een marktconform salaris en je kunt thuiswerken, maar het is natuurlijk wel zo gezellig als je ook een aantal dagen in het WTC in het centrum van Utrecht komt werken.

Bel of mail mij op 06 34391203 / charlotte@vansadelhofflegal.nl en dan spreken we elkaar snel!

 

14 oktober 2022

Algemene voorwaarden

Kantoorklachtenregeling

Privacy Statement